Loading color scheme

Blog

Een complete kijk op chronische klachten

Van jongs af aan ben ik in beweging en aan het sporten, vroeger dacht ik dat je na je veertigste niet meer zo kon sporten zoals ik dat deed toen ik jong was.

Vanaf mijn dertigste merkte ik ook dat mijn lichaam steeds meer moeite kreeg met alles wat ik deed, ook kreeg ik steeds meer blessures en ik kreeg steeds vaker energie dips gedurende de dag, terwijl ik dacht dat ik gezond leefde. Ik at vooral veel koolhydraten, want dat heeft een sporter nodig. Ik ben mij gaan verdiepen in een gezonde leefstijl en ben dat gaan toepassen in mijn dagelijks leven.

Ik ben nu 48 en ik geef 2 uur les in de sportschool waar ik werk, ik squash 3 tot 4 keer per week, ik heb 2 eigen bedrijven, besteed tijd aan mijn gezin, familie en vrienden en ik heb aan het einde van de dag nog gewoon energie over. Als ik een keer geblesseerd raak, dan herstel ik snel en kan vaak gewoon door blijven sporten. En dat gun ik iedereen, ik zie teveel mensen die chronische (pijn) klachten hebben waar ze niet vanaf komen. En dat is niet nodig, door jouw Physis( het zelfherstellend vermogen van het lichaam) zo optimaal mogelijk te maken, kan je binnen 4 tot 8 herstellen van chronische klachten. Zodat jij ook weer de dingen kan doen, die jij het liefste doet.

Wil je weten hoe ik dat doe? Vul de Vitaliteit check in  en ik neem binnen 24 uur contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Publish modules to the "offcanvs" position.